— MENY —

Meny vecka 4

Måndag 24/1

Ajvarbiffar med krämig paprikasås. Serveras mes klyftpotatis.

Kyckling i panna med champinjoner, purjolök och äpple serveras med ris.

Persiska Auberginebiffar, serveras med ris, sallad och tzatziki.


Tisdag 25/1

Raggmunk med stekfläsk och lingonsylt.

Stekt kyckling gratinerad med mozzarella, pesto och pinjenötter i krämig gräddsås. Serveras med ris.

Vegetarisk: Kikärtsbiffar gjord på kikärter, potatis, lök, persilja, ägg. Serveras med ris och sallad.


Onsdag 26/1

Ricotta-fyllda bistrobiffar med fransksås. Serveras med potatismos.

Fajitas med kyckling, Mexikansk rätt med kyckling, ugnsbakade grönsaker, och pico de gallo. Servras med ris och tortillas.

Vegetarisk/Vegansk: Persisk stekt ris gjort på linser, tomatsås, paprika, karamelliserad lök och kummin. Serveras med ris och stekt ägg.


Torsdag 27/1

Fläskfilé marinerad i paprika, chili och svartpeppar. Serveras med potatisgratäng och dragonsås. 

Grekisk kyckling. Stekta Kycklingfiléer gratinerad med fetaost, svarta oliver och oregano i gräddsås. Serveras med ris.

Ärtsoppa med knaprigt bacon, pannkakor, hallonsylt och grädde.

Vegetarisk/vegansk: Ärtsoppa med pannkakor, hallonsylt och grädde.

Vegetarisk/Vegansk: Auberginer grillade med ingefära, spiskummin, sesam och vitlök på kinesisk vis. Serveras med ris och stekt ägg. 


Fredag 28/1

Pannbiff med lök, potatismos lingonsylt, ärtor, stekt lök och gräddsås. 

Grillad kycklingfilé marinerad i koriander, kummin och lime. Serveras med klyftpotatis och tzatziki.

Vegetarisk/Vegansk: Stekt ris gjort med majs, morötter och karamelliserad lök. Stekt ägg ingår i den vegetariska varianten.


Sallader

Välj bland kyckling, eller räksallad med härliga och färska grönsaker eller mixa din egen sallad

98:- kr

Till lunchen ingår sallad, vatten, bröd, bryggkaffe och kakor till kaffet.

Lunchen serveras mellan 11:30 till 14:30

Barnen äter för halva priset.

www.davidshorna.se