— MENY —

Meny vecka 41

Måndag 11/10

Sjömansbiff med fläskkarré, potatis och stekt lök.

Sjömansbiff med kyckling, potatis och stekt lök.

Havets wallenbergare med potatismos, ärter och remuladsås

Pasta Carbonara special med bacon, lök i krämig gräddsås.

Tagliatelle medköttfärssås på nötkött med dagens Tagliatelle.

Vegetarisk: Spansk omelett med potatis, ägg, zucchini, lök grädde. Serveras med sallad.


Tisdag 12/10

Chili con carne på Mexikansk vis med nötfärs, bönor, paprika och majs. Serveras med ris, husets guacamole, och pico de gallo.

Kyckling cordon bleu: Kycklingfilé panerad med ost och skinka. Serveras med potatismos och gräddsås.

Rödspättafilé med potatis och dill/räksås.

Tagliatelle medköttfärssås på nötkött med dagens Tagliatelle.

Pasta Tacchino: Pasta i krämig sås med kalkon och broccoli.

Vegetarisk Cannelloni: Italiensk rätt med spenat, mozzarella och grönsaker.


Onsdag 13/10

Fajitas med kyckling: Mexikansk rätt med kyckling, ugnsbakade grönsaker, guacamole och pico de gallo och ris.

Fläskfilé marinerad i lime med potatisgratäng och rödvinssås.

Sprödbakad sejfilé med potatis och citronkrämsås.

Pasta med skinka: Pasta i krämig sås med skinka, oliver och broccoli.

Tagliatelle medköttfärssås på nötkött med dagens Tagliatelle.

Vegetarisk: Spanska Zucchinibiffar. Serveras med ris och sallad.


Torsdag 14/10

Moussaka: Grekisk rätt med nötkött, potatis, auberginer, kryddad med kummin och koriander.

kycklingfilé gratinerad med tomat, mozzarella och färsk spenat i krämig sås. Serveras med potatis.

Ugnsbakad lax, marinerad i lime och koriander. Serveras med dillsås och potatis.

Tagliatelle medköttfärssås på nötkött med dagens Tagliatelle.

Pasta Cazatora med kyckling, bacon och grönsaker.

Vegetarisk: Lasagnerulle med spenat, champinjoner, zucchini, béchamelsås, tomat och mozzarella.


Fredag 15/10

Husets lasagne med nötfärs, béchamelsås, mozzarella, färsk tomat och egengjorda färska lasagneplattor.

Ugnsbakad lax, gratinerad med pesto, mozzarella och dill/räksås. Serveras med potatis.

Kycklingfilé inlindat i bacon med ris och currysås.

Pasta med oxfilé och gorgonzolasås, lök och champinjoner.

Tagliatelle medköttfärssås på nötkött med dagens Tagliatelle.

Vegetarisk: Ugnsbakade fyllda paprikor med bönor, grönsaker och mozzarella. Serveras med ris.


Sallader

Välj bland kyckling, kalkon eller räksallad med härliga och färska grönsaker eller mixa din egen sallad

98:- kr

Till lunchen ingår sallad, vatten, bröd, bryggkaffe och kakor till kaffet.

Lunchen serveras mellan 11:30 till 14:30

Barnen äter för halva priset.

www.davidshorna.se